fredag 22 maj 2009

Argumentationsanalys?

Desperationen får aldrig gå ut över förmågan att analysera och argumentera. Att utgå ifrån tidningsrubriker som bostadsrättsivrarna gör ökar inte deras trovärdighet.

Bostadsrättsivrarna förståre't inte - att man måste läsa hela tidningsartikeln när det nu skrivs om den systematiska hyressättningen.

– Lägenheten, fastigheten och området poängsätts, säger Terje Gunnarson enligt Metro. Vidare - Beslut om huruvida det nya systemet ska införas väntas senare i år, säger Metro. Just det - Om huruvida!

- En rad andra faktorer ska vägas in och påverka hyrorna. Sådant som balkonger, bra förvaringsutrymmen, ljudisolering och läget i huset ska i framtiden väga mer än i dag. Gårdsmiljön, det generella underhållet, tvättstugans och hissens standard och trivselfaktorer som kakelugnar och charmiga planlösningar får också lite större betydelse, säger DN.

-Inte någonstans har vi pratat om att höja hyresuttaget i de hyresledande allmännyttiga bolagen tvärtom hävdar vi liksom tidigare självkostnadsprincipen. Hyresuttaget i de allmännyttiga bolagen har och kommer även framledes att förhandlas av våra förhandlingsdelegationer, säger Terje Gunnarson, ordförande på Hyresgästföreningen Region Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar