onsdag 27 maj 2009

Välj smart - välj hyresrätt!










Det är vår och varmt och man går och handlar på ICA Ringen.
Det skall tydligen vara stämma i bostadsrättsföreningen som finns i huset. Då pratar kunderna om vilka de inte skall rösta på, vilka de inte gillar i styrelsen. En äldre dam har köpt bostadsrätt där och förstår inte varför hon själv måste köpa ny frys nu när hennes gamla gått sönder. Hur har hon hamnat i den situationen?
I fikarummet på jobbet är det någon som känner sig tvungen att gå på stämma fast hon egentligen inte alls vill och orkar.
Vad trist det låter!
Bor du i hyresrätt lutar du dig lugnt tillbaka när andra bekymrar sig över amorteringar, bottenlån, topplån, räntehöjningar. Du ringer värden när du får problem. Det är inte mer med det. Känns tryggt.
Titta gärna på den här sidan så får du se att det finns många skäl till att tycka om sin hyresrätt.

Hyresrätten ger trygghet, service och ett bekymmersfritt boende där du får tid och pengar över till att sätta lite guldkant på tillvaron.

2 kommentarer:

  1. Här i Tumstocken, så ringer vi värden när vi får problem. Tyvärr så åtgärdar inte värden problemen. Känns otryggt.

    SvaraRadera
  2. Till Anonym som känner sig otrygg.

    "Tyvärr åtgärdar inte värden problemen"?
    Anonym, vi vet nu inte vad du (eller ni) haft för problem. Men, vi har på rak arm personlig kännedom om tre problem som de senaste månaderna åtgärdats efter bara några timmar. I ett fall tillkallades vitvarutekniker utifrån.

    SvaraRadera