torsdag 30 april 2009

Grön flagga = Vi trivs i hyresrätt!















Nu har vi fått brev från Linjalen, som visar att det rör på sig ute i bygderna.
De hänvisar till post de fått och vi saxar:
”Vi är många i och runt Stockholm som lever och har levt under ombildningshot länge nog nu. När det gäller ombildningar är regler och bestämmelser undermåliga och många finner sig själva i en situation som närmast kan betecknas som laglös. Nu är det nog. Att bo i hyresrätt är ett aktivt val vi gjort, och vi kräver att Stockholms Stadshus AB:s prat om valfrihet även skall innefatta oss hyresgäster.

Därför uppmanar vi alla hyresgäster att flagga grönt från fönster och balkonger. Grönt är vårens färg. Grönt som i glädje.

Att flagga grönt är att skicka ett meddelande till vår omgivning: Vi trivs bäst i hyresrätt!" ...

Läs mer på Linjalens blogg!

3 kommentarer:

  1. Bor på Åsögatan 56 i Linjalen och det gladde mig att från min balkong se att även ni har börjat flagga grönt. Det våra respektive brf-styrelser inte förstår verbalt kanske de förstår visuellt?

    SvaraRadera
  2. Hela den här "vi mot dom" kampanjen som ni kör är kontraproduktiv. Vi kommer att fortsätta att vara era grannar oavsett om det blir bostadsrätt eller ej. Om ni nu värdesätter era grannar högt, varför inte bjuda in till en gårdsfest eller liknande? Det ni gör är att bygga en mur.

    Nä. Jag flaggar vitt för fred och hoppas på färre murar och mer ömsesidig respekt och föreståelse.

    SvaraRadera
  3. Malik: Du kan väl ändå inte hävda att det är de hyresgäster som INTE vill ändra boendeform för alla sina grannar som de sosm bygger upp murar?

    SvaraRadera