söndag 11 oktober 2009

Bildlikt talat















Vi har i ett tidigare inlägg i korthet beskrivit vad som hänt i Tumstocken den 24 september och därefter.
Det var ju fint det där talet om att Nej är Nej, men finns det människor med den åsikten? Låter det inte lite avdankat?

Vilket adekvat språkligt uttryck använder vi lämpligen för att beskriva människor som tycker att man på en föreningsstämma först kan acceptera ett regelverk och sedan efter valförlust och avslag från Svenska bostäder politisera frågan för att på så sätt ändra de misshagliga reglerna.
Med hatten i hand kanske låter lagom verserat och fint?
Ultrademokrati låter väl också bra - just med tanke på att alla närvarande Ja-sägare tycktes helt eniga om sitt tilltag. En god sammanhållning utan en enda reservation.

Låt oss nu se hur en Ja-sägare inriktad på vår blogg sprudlande friskt uttrycker sig (IP-adresser finns).

Nr. 1
Anonym har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Ett Nej är ett Ja":
"Men den goda gemenskapen mellan grannar uppnår man knappast på det här sättet"
Den förstörde ni som röstade NEJ, antagligen för alltid! Hoppas att ni är nöjda med det. Att det var värt det.
I D I O T E R
Finns tyvärr inget annat ord som sammanfattar det här.
Vi i stor majoritet kämpar på. Vi vill, vi vill!
Reglerna var ALDRIG okej, men när de blev direkt avgörande så kom det verkliga intresset av att ifrågasätta dem!
Det fattar väl till och med ni vänsterfanatiker?!?!

Nr. 2
Anonym har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Ett Nej är ett Ja":
Ja, vän av ordning, det har vi. Shit, vad livsavgörande det var när vi fick dom siffrorna...
Det var ju för faan en käring med från NEJ-sidan och räknade rösterna, bara för att hon var nojjig och HELT OBEFOGAT (hade väl blivit rädd av er rädda...) trodde på fusk eller nåt..

Nr. 3
Anonym har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Ett Nej är ett Ja":
Jippie!!! Svebo/Joakim Larsson är nära att ändra sig har jag hört! Vilka loosers ni är då! Mer än nu!


Ja - och nu syns de här...

5 kommentarer:

  1. Ja, vad ska man säga om ovanstående inlägg. Vi anser oss inte vara några losers (så stavas det om ni inte ovanstående menade något annat, denna person kanske är "on the loose"?) för att vi tror på Svenska bostäder som hyresvärd!Att sedan kalla sina grannar kärringar och idioter gör inte saken bättre! "Vill, vill, vill" verkar lite vilsen i sin egen lilla värld och drar genast alla Nej-sägare över en kant, dvs vänster fanatiker. Och medan jag ändå är här och skriver kan jag meddela att SVEBO inte har ändrat sin uppfattning om hur rösterna har räknats! En önskan kanske från Ja-sidan. Men jag anser att det var bra att dessa inlägg kom fram, då inser man ju att man har med personer med ganska labil personlighet att göra. Jag kan med gott samvete gå och lägga mig och sova på kvällarna och inte låta hat och okvädningsord förgifta min värld! Om de som skrivigt ovansående är representativa Ja-sidan, är jag glad i MIN övertygelse, dvs "Nej tack", ni fattar inte ett smack. Att profiten ni tror hägrar, är full med nitar! (kanske inte rimmar så bra, men jag vägrar böja nacke för Ja-sidan)

    Jur. kand

    SvaraRadera
  2. Kallas detta goda grannar NEJ NEJ.
    Sabotör skulle jag vilja säga. Jag hoppas Ni slipper dessa och att dom försvinner från Er gård så fort som möjligt. Bot Ej i Ert område, men följer bloggen med stort intresse.
    Kungsholmsbo

    SvaraRadera
  3. Suck, vad man blir trött på er och hur ni väljer att redigera kommentarer och hur ni publicerar dem.

    SvaraRadera
  4. Jo. Liknande kommentarer är man sorgligt bevandrad med. Ibland vill man publicera dem för att visa hur urbota korkat skribenterna resonerar, men för det mesta låter man bli - viss intellektuell standard vill man ändå ha på resonemanget.

    Det är nästan aldrig några relevanta argument som framförs. Ingenting som går att diskutera eller föra en debatt om. Mest magsura personliga påhopp som mest av allt avslöjar skribenterna själva. Tar man in dem sänker man den mentala ribban på bloggen, tar man inte in dem hojtas det om censur.

    Det är bra att ni lägger ut de här kommentarerna så att alla kan se hur vi som gör dessa bloggar behandlas av våra egna grannar - och var nivån ligger hos de som gapar högst om att ombilda.

    SvaraRadera
  5. Damen som var med vid omröstningen är en god och bra granne EJ nojjig, vilket du visar med dina kommentarer att du är.

    SvaraRadera